Biografie

Danique (1998) speelt percussie vanaf haar zevende jaar en raakte enthousiast door de meidengroep Treble. Ze heeft drie jaar op het conservatorium te Den Haag gelest en volgde diverse workshops. De jonge slagwerkster ontwikkelde haar muzikaliteit en verbrede en verdiepte haar stijl. Ze volgde lessen bij masters van de Benelux, Martin Verdonk en Eddie Conard, waarbij Eddie haar jarenlang coachte.

Inmiddels is ze een geliefd artiest en speelt ze in verschillende bands en formaties. Vanaf 2016 is Danique percussionist bij het label ‘Dames Draaien Door’, waar ze optreedt met vrouwelijke DJ’s en instrumentalisten. In Duitsland en internationaal is ze te boeken bij ‘BB MusicBookings’.

De slagwerkster speelde als percussioniste in de Stage Entertainment musical ‘On Your Feet’ van Gloria Estefan het Beatrix Theater te Utrecht en sinds september 2018 is zij begonnen in de opvolger ‘Mamma Mia!’

Danique is te boeken in samenwerking met DJ’s als artiest in bands en formaties als ook voor studiosessies, producties en workshops. Kenmerkend voor Danique zijn haar energie en bevlogenheid, de dynamische en passievolle ritmes spatten van haar af. Voor meer informatie zie de contactpagina.

Danique is endoser van El Cajon, de Wizzdrum en Pearl Percussion.