Percussie les

Kunnen jouw handen ook niet stil blijven bij het horen van muziek? Draait bij jou alles in het leven om ritme? Dan is nu je kans om deze skill te ontwikkelen! Danique geeft als percussiedocent les bij Drumschool Jeroen Molenaar te Hilversum. Het lesaanbod varieert van privé tot groepslessen, workshops en percussie bandcoaching.

EL Cajon Percussion

Percussielessen zijn te volgen op: Djembe, Conga, Bongo, Cajon, Klein percussie en Timbales. Nog niet zeker welk instrument jij graag wilt bespelen? Of wil je graag een keer een proefles volgen? Voor meer informatie en tarieven neem contact op via  info@drummenmetjeroen.nl of kijk op http://www.drummenmetjeroen.nl

Drumschool Jeroen MolenaarDe beste en leukste muziekschool van Hilversum, Loosdrecht, T’ Gooi en omstreken’

Wat is een percussionist?

Percussionisten zijn zonder uitzondering veelzijdige muzikanten die op verschillende slagwerk instrumenten spelen, uiteenlopend van: conga’s, bongo’s, timbales, cajons, tamboerijnen, cowbells, djembe’s, tot talking drums, shakers in alle soorten en maten, quiro, cabasa, udu, en nog veel meer instrumenten met de meest exotische namen. Vaak worden deze verschillende instrumenten ook nog gelijktijdig door elkaar gebruikt. Een percussionist is dus vaak ook een duizendpoot!