DJ entertainment

Een feestje is de laatste jaren niet meer een feestje zonder goed DJ entertainment op het podium. Op zoek naar een unieke entertainment act voor op uw volgende evenement? Ik, Danique Kos, verzeker u als getalenteerde percussionist en enthousiaste MC een feestje waar mensen nog lang op terugkijken. DJ entertainment steek ik in een nieuw en origineel jasje. Mijn sessies verzekeren niet alleen een exclusieve show, maar een complete ervaring!
Neem contact op 
DJ Entertainment

Danique Kos: baanbrekende percussionist

Naast uw unieke DJ entertainment ben ik in de eerste plek een percussionist. Vrijwel alle soorten percussie heb ik me eigen gemaakt. Djembé, conga, bongo of darbuka: u noemt het, ik bespeel het! Deze diversiteit heeft me een unieke en allround entertainer gemaakt. Gemotiveerd door het spelplezier wat ik met liefde vertaal naar de mensen op de dansvloer, verzorg ik als percussionist een onvergetelijke ervaring.

Dit werk als percussionist doe ik overigens niet alleen op het podium. Ook in de studio ben ik vaak te vinden. Ik verzorgde originele percussie voor onder andere bekende artiesten. Op het moment ben ik te zien als soloartiest in de dinnershow Grandeur. Ook geef ik workshops, waarbij ik met andere mensen mijn enthousiasme over en liefde voor percussie kan delen.
Meer informatie 

DJ entertainment 2.0

Naast mijn percussiewerk op het podium en in de studio, zorg ik voor DJ entertainment op uw exclusieve evenementen. Mijn DJ show is er gegarandeerd eentje die niet snel vergeten wordt. Mijn DJ and Drums combinatie verzekerd namelijk een spectaculaire show! DJ entertainment in een nieuw jasje, dus.

Wanneer u mij als DJ entertainment inzet op uw evenement of feest, breng ik gegarandeerd een flinke dosis enthousiasme mee – en een ritmegevoel die iedereen de dansvloer op trekt. Gecombineerd met mij unieke percussiespel, krijgt DJ entertainment een nieuwe betekenis na het zien van mijn show. Exclusive Events staan voornamelijk op mijn CV, maar wat dacht u ervan om mij in te zetten als wedding entertainment? Mijn DJ entertainment garandeert een bruiloftsfeestje als geen ander.
Instagram bekijken 

Contact met Danique

Een onvergetelijke ervaring - dat is wat u krijgt als u mij als DJ entertainment inzet. Te boeken als DJ live act, waarin ik ook mijn talent voor percussie verwerk, bent u verzekerd van een spectaculaire show. Ook als wedding entertainment kom ik graag met u in contact. Schroom niet om mij te bellen of een mailtje te sturen. Laat mij het DJ entertainment op uw volgende evenement verzorgen.
Neem contact op 
DJ Entertainment
GENERAL INFO
info@daniquekos.nl
The Netherlands
(Available worldwide)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram