DJ entertainment

Een feestje is de laatste jaren niet meer een feestje zonder goed DJ entertainment op het podium. Op zoek naar een unieke entertainment act voor op uw volgende evenement? Danique Kos verzekerd u als getalenteerde percussionist en enthousiaste MC een feestje waar mensen nog lang op terugkijken. DJ entertainment steekt Danique in een nieuw en origineel jasje. Haar sessies verzekeren niet alleen een exclusieve show, maar een complete ervaring!

Neem contact op 
DJ Entertainment

Danique Kos: baanbrekende percussionist

Naast uw unieke DJ entertainment is Danique op de eerste plek een percussionist. Vrijwel alle soorten percussie heeft Danique haar eigen gemaakt. Djembé, conga, bongo of darbuka: u noemt het, Danique bespeelt het! Deze diversiteit heeft me een unieke en allround entertainer gemaakt. Gemotiveerd door het spelplezier dat Danique met liefde vertaalde naar de mensen op de dansvloer, verzorgde Danique als percussionist een onvergetelijke ervaring.

Dit werk als percussionist doet Danique overigens niet alleen op het podium. Ook in de studio is Danique vaak te vinden. Danique verzorgde originele percussie voor onder andere bekende artiesten. Op het moment is Danique te zien als soloartiest in de dinnershow Grandeur. Ook geeft Danique workshops, waarbij Danique met andere mensen haar enthousiasme over en liefde voor percussie kan delen.
Meer informatie 

Sample Packs!

Did you know you can use my custom samples in your live & studio productions?

Get my sample packs here!

DJ entertainment 2.0

Naast haar percussiewerk op het podium en in de studio, zorgt Danique voor DJ entertainment op uw exclusieve evenementen. Haar DJ show is er gegarandeerd eentje die niet snel vergeten wordt. haar DJ and Drums combinatie verzekerd namelijk een spectaculaire show! DJ entertainment in een nieuw jasje, dus.

Wanneer u Danique als DJ entertainment inzet op uw evenement of feest, brengt Danique gegarandeerd een flinke dosis enthousiasme mee – en een ritmegevoel dat iedereen de dansvloer op trekt. Gecombineerd met haar unieke percussiespel, krijgt DJ entertainment een nieuwe betekenis na het zien van haar show. Exclusive Events staan voornamelijk op haar CV, maar wat dacht u ervan om Danique in te zetten als wedding entertainment? Haar DJ entertainment garandeert een bruiloftsfeestje als geen ander.
Instagram bekijken 

Contact met Danique

Een onvergetelijke ervaring - dat is wat u krijgt als u haar als DJ entertainment inzet. Te boeken als DJ live act, waarin Danique ook haar talent voor percussie verwerkt, bent u verzekerd van een spectaculaire show. Ook als wedding entertainment komt Danique graag met u in contact. Schroom niet om haar te bellen of een mailtje te sturen. Laat haar het DJ entertainment op uw volgende evenement verzorgen.
Neem contact op 
DJ Entertainment

Ready to book? 

Create a mind-blowing experience with me!
Let's Collaborate!
GENERAL INFO
info@daniquekos.nl
The Netherlands
(Available worldwide)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram