DJ entertainment

Een feest is niet compleet zonder hoogwaardig DJ entertainment op het podium. Bent u op zoek naar een unieke en opvallende entertainmentact voor uw volgende evenement? Danique Kos garandeert u een feestelijke ervaring waar mensen nog lang over zullen napraten, met haar talent als percussionist en enthousiasme als MC.

Danique geeft een nieuwe en originele draai aan DJ entertainment. Haar optredens zorgen niet alleen voor een exclusieve show, maar ook voor een complete beleving!
Neem contact op 
DJ Entertainment

Danique Kos: baanbrekende percussionist

Naast uniek DJ entertainment is Danique allround entertainer, MC en percussionist.
Danique heeft zich de kunst van verschillende percussie-instrumenten eigen gemaakt. Of het nu gaat om de djembรฉ, conga, bongo, cajon, timbale of darbuka, Danique beheerst ze allemaal! Haar veelzijdigheid maakt haar een unieke en veelzijdige entertainer. Gemotiveerd door het plezier dat ze haalt uit het bespelen van percussie, vertaalt Danique die passie met liefde naar het publiek op de dansvloer, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Danique beoefent haar werk als percussionist niet alleen op het podium, maar is ook vaak te vinden in de studio. Ze heeft originele percussie verzorgd voor bekende artiesten en werkt momenteel als soloartiest voor grote boekingskantoren in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft Danique ook workshops waar ze haar enthousiasme en liefde voor percussie deelt met anderen.
Meer informatie 

Sample Packs!

Did you know you can use my custom samples in your live & studio productions?

Get my sample packs here!

DJ entertainment 2.0

Naast haar werk als percussionist op het podium en in de studio, biedt Danique ook DJ entertainment voor exclusieve evenementen. Een DJ show die absoluut niet snel vergeten zal worden. Danique brengt een spectaculaire show met haar unieke combinatie van DJ en drums. Ze geeft DJ entertainment een geheel nieuwe dimensie.

Wanneer u Danique inzet als DJ entertainment voor uw evenement of feest, kunt u rekenen op een grote dosis enthousiasme en een ritmegevoel dat iedereen de dansvloer op trekt. Gecombineerd met haar unieke percussiespel, krijgt DJ entertainment een nieuwe betekenis na het zien van haar show. Danique heeft voornamelijk exclusieve evenementen op haar CV staan, maar stelt u zich eens voor hoe geweldig het zou zijn om haar in te huren als entertainment voor uw privรฉfeest. Ze brengt DJ entertainment van een buitengewone kwaliteit.
Instagram bekijken 

Contact met Danique

Met Danique als DJ entertainment bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Ze biedt een live DJ-act waarin haar talent voor percussie is verweven, waardoor een spectaculaire show ontstaat. Bovendien is Danique ook beschikbaar als MC en staat ze klaar om uw speciale event, nog specialer te maken. Aarzel niet om contact met haar op te nemen via telefoon of e-mail. Laat Danique het DJ entertainment verzorgen voor uw volgende evenement en creรซer een onvergetelijke sfeer.
Neem contact op 
DJ Entertainment

Ready to book? 

Create a mind-blowing experience with me!
Let's Collaborate!
GENERAL INFO
info@daniquekos.nl
The Netherlands
(Available worldwide)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram