Drummer gezocht

Er wordt een ervaren, enthousiaste en one-of-a-kind drummer gezocht voor uw volgende evenement of opname? Danique Kos Music is waar u moet zijn. Onderhand jarenlang ervaren in live percussie en studio recording, kunt u voor uw volgende gelegenheid haar diensten inschakelen als er een drummer gezocht wordt. Haar creativiteit, gecombineerd met haar gebruik van unieke instrumenten, maken haar een speciale toevoeging bij uw volgende show. En die show wordt gegarandeerd door haar ongekende podium energie en aanstekelijke gevoel voor ritme.

Neem contact op 
Drummer gezocht

Drummer gezocht: een unieke beleving

Drummers komen in alle soorten en maten, maar u heeft gegarandeerd nog nooit een ervaring gehad zoals die van Danique Kos. Danique heeft als drummer gezocht ervaren in meerdere percussie-instrumenten - zowel de djembé, darbuka, conga en bongo behoren tot haar werkveld. Ook een conventionele drum kan Danique natuurlijk prima bespelen. Dit brede scala maakt dat Danique in vrijwel elke percussie act inzetbaar ben. Of er dus nu een drummer gezocht wordt voor een evenement, feest, een live recording of een workshop: bij haar kunt u terecht!
Meer informatie 

Sample Packs!

Did you know you can use my custom samples in your live & studio productions?

Get my sample packs here!

Danique als allround entertainer

Haar vaardigheden op de percussie-instrumenten hebben haar al laten kennis maken met veel verschillende werkvelden. Naast conventioneel drummer gezocht, zet Danique indrukwekkende optredens neer op feesten, dinner shows en televisie. Ook heeft haar talent voor percussie mogen bijdragen aan diverse musicals in het Beatrix Theater in Utrecht. In de studio werkte Danique samen met onder andere The Vengaboys en Moguai.

Naast haar multi-inzetbaarheid als drummer gezocht, is Danique ook voor andere zaken altijd op het podium te vinden. Danique werkt naast drum entertainer als MC en brengt hiermee een frisse dosis energie het podium op. Tijdens een van haar MC sessies bent u verzekerd van een dynamische en indrukwekkende show. Het publiek wordt meegenomen door haar enthousiasme en veilloze gevoel voor ritme. Mensen een onvergetelijke avond laten beleven, als drummer gezocht of entertainer: dat is haar missie.
Instagram bekijken 

Ook voor workshops en opnames

Naast haar werk als percussionist en entertainer op stage, is Danique in te zetten als drummer gezocht voor live studio recordings. Haar diversiteit in aanbod qua percussie-instrumenten maakt Danique een veelzijdige en multi-inzetbare speler. Danique zorgt ervoor dat uw track tot leven komt. Het enthousiasme voor percussie en muziek wilt Danique het liefste delen. Een interessante, muzikale workshop? Een percussie-workshop van Danique zal niet snel vergeten worden.

Er wordt een drummer gezocht voor een evenement, feest of live studio recording? Danique voegt met haar frisse energie en gigantische dosis enthousiasme en talent écht iets toe aan uw gebeurtenis. Ook is Danique in te zetten als entertainer, en geeft Danique workshops. Schroom niet om contact met me op te nemen. Danique ziet u op de dansvloer!
Neem contact op 
Drummer gezocht

Ready to book? 

Create a mind-blowing experience with me!
Let's Collaborate!
GENERAL INFO
info@daniquekos.nl
The Netherlands
(Available worldwide)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram