Drummer gezocht

Er wordt een ervaren, enthousiaste en one-of-a-kind drummer gezocht voor uw volgende evenement of opname? Danique Kos Music is waar u moet zijn. Onderhand jarenlang ervaren in live percussie en studio recording, kunt u voor uw volgende gelegenheid mijn diensten inschakelen als er een drummer gezocht wordt. Mijn creativiteit, gecombineerd met mijn gebruik van unieke instrumenten, maken mij een speciale toevoeging bij uw volgende show. En die show wordt gegarandeerd door mijn ongekende podiumenergie en aanstekelijke gevoel voor ritme.
Neem contact op 
Drummer gezocht

Drummer gezocht: een unieke beleving

Drummers komen in alle soorten en maten, maar u heeft gegarandeerd nog nooit een ervaring gehad zoals die van Danique Kos. Ik ben als drummer gezocht ervaren in meerdere percussie-instrumenten - zowel de djembé, darbuka, conga en bongo behoren tot mijn werkveld. Ook een conventionele drum kan ik natuurlijk prima bespelen. Dit brede scala maakt dat ik in vrijwel elke percussie act inzetbaar ben. Of er dus nu een drummer gezocht wordt voor een evenement, feest, een live recording of een workshop: bij mij kunt u terecht!
Meer informatie 

Danique als allround entertainer

Mijn vaardigheden op de percussie-instrumenten hebben mij al laten kennis maken met veel verschillende werkvelden. Naast conventioneel drummer gezocht, zet ik indrukwekkende optredens neer op feesten, dinner shows en televisie. Ook heeft mijn talent voor percussie mogen bijdragen aan diverse musical in het Beatrix Theater in Utrecht. In de studio werkte ik samen met onder andere The Vengaboys en Moguai.

Naast mijn multi-inzetbaarheid als drummer gezocht, ben ik ook voor andere zaken altijd op het podium te vinden. Ik werk naast drum entertainer als MC en breng hiermee een frisse dosis energie het podium op. Tijdens een van mijn MC sessies bent u verzekerd van een dynamische en indrukwekkende show. Het publiek wordt meegenomen door mijn enthousiasme en veilloze gevoel voor ritme. Mensen een onvergetelijke avond laten beleven, als drummer gezocht of entertainer: dat is mijn missie.
Instagram bekijken 

Ook voor workshops en opnames

Naast mijn werk als percussionist en entertainer op stage, ben ik in te zetten als drummer gezocht voor live studio recordings. Mijn diversiteit in aanbod qua percussie-instrumenten maakt mij een veelzijdig en multi-inzetbare speler. Ik zorg ervoor dat uw track tot leven komt. Het enthousiasme voor percussie en muziek wil ik het liefste delen. Een interessante, muzikale workshop? Een percussie-workshop van Danique zal niet snel vergeten worden.

Er wordt een drummer gezocht voor een evenement, feest of live studio recording? Ik voeg met mijn frisse energie en gigantische dosis enthousiasme en talent écht iets toe aan uw gebeurtenis. Ook ben ik in te zetten als entertainer, en geef ik workshops. Schroom niet om contact met me op te nemen. Ik zie u op de dansvloer!
Neem contact op 
Drummer gezocht
GENERAL INFO
info@daniquekos.nl
The Netherlands
(Available worldwide)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram