Percussionist

Wilt u een ervaren, veelzijdige en professionele percussionist inschakelen voor een opname of entertainment? Kies dan voor Danique Kos Music. Danique kan met haar ervaring en creativiteit geweldige live percussie verzorgen voor een feest, concert of andere gelegenheid. Danique brengt een flinke dosis energie mee en zorgt voor een indrukwekkende show. Met ritme en muzikaliteit kan Danique u ook voorzien van de geluiden van live percussie tijdens een opname. Daarnaast kunt u ook een workshop van haar als percussionist volgen.
Neem contact op 
Percussionist

Percussionist met uitstekende vaardigheden en ervaring

Als percussionist is Danique bedreven in het spelen van diverse percussie-instrumenten. Zo kan Danique diverse ritmes, gevoelens en sferen creëren met de djembé of darbuka. Daarnaast is Danique ook een uitstekende drummer en bespeelt Danique de conga en bongo. Waar u ook naar op zoek bent in percussie, Danique kan het voor u realiseren. Zo kan Danique als latin percussionist fungeren en de beste ritmes creëren om op te dansen. Daarnaast kan Danique ook een percussie act zijn die perfect in de stijl van uw show past.
Meer informatie 

Sample Packs!

Did you know you can use my custom samples in your live & studio productions?

Get my sample packs here!

Altijd een flinke dosis energie als entertainer

Naast percussionist is Danique ook een uitstekende entertainer. Met haar vaardigheden in percussie kan Danique een indrukwekkende performance neerzetten in iedere context. Danique heeft ook veel ervaring met het spelen van percussie in entertainment. Zo heeft Danique in diverse musicals in het Beatrix Theater Utrecht mogen spelen. Daarnaast is Danique een soloartiest en onderdeel van de dinnershow in het Kurhaus in Scheveningen. Danique zorgt in haar performances graag voor veel energie.

Een flinke dosis energie brengt Danique ook met me mee als u haar inschakelt als MC. Danique kan een volledige show verzorgen door naast een indrukwekkend percussiespel neer te zetten, ook het publiek mee te nemen. Met haar ritmegevoel en enthousiaste woorden, neemt Danique het publiek mee in de show en biedt Danique ze een unieke ervaring.

Instagram bekijken 

Percussionist voor opnames

Zoekt u een percussionist voor ondersteuning in uw opname? Dan zorgt Danique er met haar levendige percussie voor dat uw track leeft. Live opgenomen spel biedt u de kracht om echt een impact te maken met een track. Danique heeft al eerder mogen werken met The Vengaboys en Moguai. Danique kan zowel in de studio als online opnames voor de missende puzzelstukjes zorgen. Danique helpt u graag om uw track te voltooien.

Wilt u haar inhuren als percussionist voor entertainment, een opname of een workshop? Neem dan gerust contact op met Danique Kos Music.
Neem contact op 
Percussionist

Ready to book? 

Create a mind-blowing experience with me!
Let's Collaborate!
GENERAL INFO
info@daniquekos.nl
The Netherlands
(Available worldwide)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram