Percussionist

Wilt u een ervaren, veelzijdige en professionele percussionist inschakelen voor een opname of entertainment? Kies dan voor Danique Kos Music. Ik kan met mijn ervaring en creativiteit geweldige live percussie verzorgen voor een feest, concert of andere gelegenheid. Ik breng een flinke dosis energie mee en zorg voor een indrukwekkende show. Met ritme en muzikaliteit kan ik u ook voorzien de geluiden van live percussie tijdens een opname. Daarnaast kunt u ook een workshop van mij als percussionist volgen.
Neem contact op 
Percussionist

Percussionist met uitstekende vaardigheden en ervaring

Als percussionist ben ik bedreven in het spelen van diverse percussie-instrumenten. Zo kan ik diverse ritmes, gevoelens en sferen creëren met de djembé of darbuka. Daarnaast ben ik ook een uitstekende drummer en bespeel ik de conga en bongo. Waar u ook naar op zoek bent in percussie, ik kan het voor u realiseren. Zo kan ik als latin percussionist fungeren en de beste ritmes creëren om op te dansen. Daarnaast kan ik ook een percussie act zijn die perfect in de stijl van uw show past.
Meer informatie 

Altijd een flinke dosis energie als entertainer

Naast percussionist ben ik ook een uitstekende entertainer. Met mijn vaardigheden in percussie kan ik een indrukwekkende performance neerzetten in iedere context. Ik heb ook veel ervaring met het spelen van percussie in entertainment. Zo heb ik in diverse musicals in het Beatrix Theater Utrecht mogen spelen. Daarnaast ben ik een soloartiest en onderdeel van de dinnershow in het Kurhaus in Scheveningen. Ik zorg in mijn performances graag voor veel energie.

Een flinke dosis energie breng ik ook met me mee als u me inschakelt als MC. Ik kan een volledige show verzorgen door naast een indrukwekkend percussiespel neer te zetten, ook het publiek mee te nemen. Met mijn ritmegevoel en enthousiaste woorden, neem ik het publiek mee in de show en bied ik ze een unieke ervaring.
Instagram bekijken 

Percussionist voor opnames

Zoekt u een percussionist voor ondersteuning in uw opname? Dan zorg ik er met mijn levendige percussie voor dat uw track leeft. Live opgenomen spel biedt u de kracht om echt een impact te maken met een track. Ik heb al eerder mogen werken met The Vengaboys en Moguai. Ik kan zowel in de studio als online opnames voor de missende puzzelstukjes zorgen. Ik help u graag om uw track te voltooien.

Wilt u mij inhuren als percussionist voor entertainment, een opname of een workshop? Neem dan gerust contact op met Danique Kos Music.
Neem contact op 
Percussionist
GENERAL INFO
info@daniquekos.nl
The Netherlands
(Available worldwide)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram