Percussionist

Bent u op zoek naar een ervaren, veelzijdige en professionele percussionist voor opnames of als entertainment op uw feest? Dan is Danique Kos de juiste keuze. Met haar uitgebreide ervaring en creatieve aanpak kan Danique geweldige live percussie verzorgen voor diverse gelegenheden, zoals feesten, concerten en andere evenementen. Danique brengt een flinke dosis energie mee en zorgt voor een indrukwekkende show.

Met haar ritme en muzikaliteit kan Danique niet alleen fantastische live optredens verzorgen, maar ook authentieke percussie geluiden tijdens studio opnames creëren. Ze beschikt over de kennis en het inzicht om het juiste gevoel en de gewenste sfeer over te brengen, waardoor uw opname tot leven komt dankzij haar percussievaardigheden.
Neem contact op 
Percussionist

Percussionist met uitstekende vaardigheden en ervaring

Danique is een zeer vaardige percussionist die bekwaam met expertise in het bespelen van een breed scala aan percussie-instrumenten. Met instrumenten zoals de Djembé, Conga’s of Bongo en Darbuka kan Danique verschillende ritmes, emoties en sferen creëren. Ongeacht waar uw interesse in percussie ligt, Danique is in staat om het voor u te realiseren. Als latin percussionist kan Danique bijvoorbeeld de perfecte ritmes creëren om op te dansen en uw evenement levendiger maken. Daarnaast kan Danique ook een percussieact op maat verzorgen die naadloos aansluit bij de stijl van uw show. Of het nu gaat om een dynamische en energieke uitvoering of juist een subtiel en sfeervol optreden, Danique weet zich aan te passen en de juiste slag te slaan met haar percussiekunsten.
Meer informatie 

Sample Packs!

Did you know you can use my custom samples in your live & studio productions?

Get my sample packs here!

Altijd een flinke dosis energie als entertainer

Danique is niet alleen een getalenteerde percussionist, maar ook een uitstekende entertainer en MC. Met haar vaardigheden in percussie en performen kan Danique een indrukwekkende performance neerzetten in iedere context. Danique heeft ruime ervaring met het bespelen van percussie in diverse Stage Entertainmentmusicals in het Beatrix Theater Utrecht. Daarnaast is Danique een soloartiest en onderdeel van de dinnershow in het Kurhaus in Scheveningen. In haar optredens streeft Danique naar het creëren van een energieke sfeer.

Veelal combineert Danique haar performance als percussionist met het MC’en. Naast het leveren van indrukwekkend percussiespel, neemt Danique het publiek mee in de show door haar ritmegevoel en enthousiaste woorden. Ze zorgt ervoor dat het publiek een unieke ervaring beleeft, waarbij ze hen actief betrekt in de show.

Instagram bekijken 

Percussionist voor studio opnames

Bent u op zoek naar een percussionist om uw liedje of plaat? Danique zorgt ervoor dat uw track tot leven komt met haar meeslepende percussie. Door live instrumenten op te nemen, kunt u echt impact maken met uw muziek. Danique heeft al eerder mogen werken met The Vengaboys en Moguai. Of u nu behoefte heeft aan een percussie-opname in de studio of op afstand, Danique kan de ontbrekende puzzelstukjes leveren om uw track volledig te maken. Ze staat klaar om u te ondersteunen bij het afronden van uw muzikale creatie.

Als u Danique wilt inhuren als percussionist voor entertainment, opnames of een workshop, aarzel dan niet om contact op te nemen met Danique Kos Music.

Neem contact op 

Ready to book? 

Create a mind-blowing experience with me!
Let's Collaborate!
GENERAL INFO
info@daniquekos.nl
The Netherlands
(Available worldwide)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram